Cervicogene hoofdpijntherapie

Door een verstoorde functie van de bovenste drie nekwervels ontstaat er stijfheid van de gewrichten, banden en spieren in deze nekwervels, en krijg je last van een vervelende hoofdpijn. Middels verschillende behandelmethodes wordt deze hoofdpijn aangepakt.

 

OVERIGE BEHANDELMETHODEN

“Maar liefst 20% van de volwassenen hebben wekelijks last van hoofdpijn, vaak zonder duidelijke oorzaak.”

Doordat de bovenste nekwervels niet goed functioneren worden zenuwen constant geprikkeld, wat een vervelende hoofdpijn kan veroorzaken. 

De behandeling richt zich op je bovenste drie nekwervels en bijbehorende spieren. Door het verbeteren van jouw nekstabiliteit, flexibiliteit, kracht en lichaamshouding met spierversterkende oefeningen, kunnen de klachten met goed resultaat behandeld worden. Zelfs als je deze al jarenlang hebt!

Betrouwbaar

Voldoe aan alle basiseisen om het vak fysiotherapie uit te mogen oefenen en blijf mij ontwikkelen door allerlei cursussen en opleidingen te volgen.

PERSOONLIJK

Zie een persoon als geheel, omdat de balans tussen fysieke en mentale belasting zeer belangrijk zijn voor een goed funtionerend lichaam.

Transparant

Houd van transparantie, dus open- en eerlijkheid staan voorop. Kan ik je niet (verder) helpen bij je klacht, dan verwijs ik je altijd naar een andere therapeut.