Algemene fysiotherapie

Voor klachten met betrekking tot ‘de mens in beweging’, wordt een combinatie van oefentherapie, mobilisaties, massages en eventueel aanvullende behandelingen ingezet. Je kunt hier ook (ergere) klachten mee voorkomen.

 

Tijdens het behandeltraject gebruik ik in eerste instantie meestal een combinatie van oefentherapie, mobilisatie en massages. Al naar gelang de klacht zet ik een of meerdere specialisaties zoals bijvoorbeeld McKenzie therapie of Dry Needling in. Uiteraard in overleg en rekening houdend met de individuele wensen en de mogelijkheden, om een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen. 

De praktijk beschikt over moderne fitness- en oefenapparatuur waardoor goede revalidatie plaats kan vinden, bij klachten of na een operatie.

 

Betrouwbaar

Voldoe aan alle basiseisen om het vak fysiotherapie uit te mogen oefenen en blijf mij ontwikkelen door allerlei cursussen en opleidingen te volgen.

PERSOONLIJK

Zie een persoon als geheel, omdat de balans tussen fysieke en mentale belasting zeer belangrijk zijn voor een goed funtionerend lichaam.

Transparant

Houd van transparantie, dus open- en eerlijkheid staan voorop. Kan ik je niet (verder) helpen bij je klacht, dan verwijs ik je altijd naar een andere therapeut.